QUÈ ÉS LA ROMÀNIC BIKE EXTREM

Romànic Bike Extrem és una marxa de MTB creada pel Batec Garrotxí, un grup d’amics amants de l’esport i la natura i creada per als autèntics amants de la bicicleta de muntanya que busquen un repte diferent en un marc incomparable, com és l’entorn natural de la Garrotxa.

Romànic Bike Extrem intentarà oferir cada any un recorregut renovat amb novetats per mantenir expectants als corredors que vulguin afegir cada any aquesta cursa al seu calendari.

Romànic Bike Extrem és una marxa circular que s’inicia i acaba a la Vall de Bianya.

Romànic Bike Extrem té fàcil accés i s’arriba en poc més d’una hora des de Barcelona, no t’ho deixis perdre !

AVANÇ 2022

 

Disposem d’un recorregut remodelat i espectacular, seguirem recorrent paratges de gran bellesa visitant les ermites romàniques de St.Ponç d’Aulina, els gorgs, l’ermita de Santa Llúcia i St. Miquel del Mont, autèntic territori Romànic.

RBE34: La germana petita, la qual cosa no vol dir fàcil. Seràn 34 quilòmetres majoritàriament per corriols, per assolir un desnivell positiu de 1200m aprox, on la part inicial, a l’igual que en l’última edició, haureu de superar una pujada molt exigent, tant física com tècnicament, que molts recordareu… Un cop superada aquesta primera part on ja haureu fet pràcticament tot el desnivell, haureu d’afrontar una llarguíssima baixada íntegrament per corriol, que no us deixarà indiferents i on la diversió està assegurada.

RBE48: La gran, 48 quilòmetres, la més curta de les nostres llargues però ull… que no us enganyin els quilòmetres! Parlem de gairebé 2000 metres de nivell positiu, compartint recorregut amb la curta fins aproximadament al quilòmetre 26, així que també realitzareu la pujada exigent inicial i gran part de la seva primera baixada, que posteriorment deixarem per remuntar fins a la Cantina i afrontarem una llarga carena final d’un nivell tècnic elevat i trenca-cames, on haureu de reservar forces per una sorpresa final que us hem preparat ?

RUTÒMETRE

ALTIMETRIA I AVITUALLAMENTS