QUÈ ÉS LA ROMÀNIC BIKE EXTREM

Romànic Bike Extrem és una marxa de MTB creada pel Batec Garrotxí, un grup d’amics amants de l’esport i la natura i creada per als autèntics amants de la bicicleta de muntanya que busquen un repte diferent en un marc incomparable, com és l’entorn natural de la Garrotxa.

Romànic Bike Extrem intentarà oferir cada any un recorregut renovat amb novetats per mantenir expectants als corredors que vulguin afegir cada any aquesta cursa al seu calendari.

Romànic Bike Extrem és una marxa circular que s’inicia i acaba a la Vall de Bianya.

Romànic Bike Extrem té fàcil accés i s’arriba en poc més d’una hora des de Barcelona, no t’ho deixis perdre !

AVANÇ 2023

 

RBE33: Aquest any tenim uns recorreguts pràcticament inèdits. La part inicial començarà per pista i alguns talls asfaltats, on els més ràpids es podran posicionar. Gran part del desnivell de pujada serà per pista, combinat amb petits trams de corriol i un cop superat la major part d’aquest desnivell, enllaçarem una carena trencacames íntegrament per corriol fins arribar al km25, on es separen els recorreguts i començarà una llarga baixada, trialera tècnica que us posarà a prova fins arribar a al meta.

RBE50: Comparteix recorregut fins al km25 amb la curta, a partir d’aquí i fins al final és pràcticament per corriol. Ens decantarem a conèixer diferents racons de la Vall del Bac, fins a trobar una llarga pujada 100% corriol on els més valents no posaran cap peu a terra. Un cop a dalt, no canteu victòria! Iniciarem una llarga carena trencacames on la diversió està assegurada i que per rematar-ho, farem una última trialera llarga i tècnica fins arriba a pràcticament a meta.

RUTÒMETRE

ALTIMETRIA I AVITUALLAMENTS