COM ARRIBAR

AVITUALLAMENTS

 • En aquests punts podrem trovar avituallamient líquid i sòlid, així com assistència mecànica a Santa Llúcia de Puigmal.

  AVITUALLAMENTS RBE34

  • Sant Ponç d’Aulina km 15
  • Santa Llúcia km 23.5
  • Camp de futbol Hostalnou de Bianya km 34 – Veure ubicació

  AVITUALLAMENTS RBE48

  • Sant Ponç d’Aulina km 15
  • Santa Llúcia km 23.5
  • Sant Miquel del Mont km 36.5
  • Camp de futbol Hostalnou de Bianya km 48 – Veure ubicació

CRONOMETRATGE

La organització de la ROMÀNIC BIKE EXTREM, contracta un servei de cronometratge per xip reutilitzable. Aquest servei és extern a l’organització.

Cada ciclista té assignat un xip de forma “gratuïta”, que s’haurà de retornar un cop finalitzada la prova. De no ser així l’organització podrà reclamar-ne l’import al participant.

El ciclista haurà d’anar correctament identificat amb el dorsal que la organització li proporciona.

El xip va lligat a la forquilla de la bici o manillar perquè a la sortida de la prova les antenes el detectin i d’aquesta manera es pugui comptabilitzar el temps del ciclista. Quan el ciclista passi per línia de meta o els punts de control intermedis, quedarà registrat el seu temps.

El cronòmetre comença a comptar des del moment en que el ciclista travesa l’Arc de Sortida i finaliza en el moment en el que creua la línia de meta.

Aquest any addicionalment el Cronometratge serà compartit amb les altres dues proves de la Lliga BTT Garrotxa per a tots aquells que participin en les 3 proves en la mateixa modalitat.

FOTOGRAFIA

L’organització disposarà de voluntaris realitzant fotografies al llarg del recorregut i així poder-les oferir gratuïtament al web un cop finalitzada la prova. Addicionalment aquesta edició 2022 comptarem amb el servei fotogràfic d’en Pau González i que igualment us oferirem de forma gratuïta.

S’informarà a través de les xarxes en el moment que les fotografies estiguin penjades tot i que ho podreu veure actualitzat en el propi web quan així sigui.

ASSISTÈNCIA MECÀNICA

Durant la prova tots els avituallaments disposaran de recanvis menors (Càmeres de recanvi, lubricant i manxa). Aquest servei serà gratuït gràcies al nostre col·laborador LINBIKES.
A l’avituallament de Santa Llúcia de Puigmal trobareu un mecànic professional que solucionarà qualsevol averia menor que pugui sorgir. Aquest servei serà gratuït gràcies al nostre col·laborador ESPORTS TRIBIKE.

ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

Davant qualsevol emergència disposarem d’un servei d’assistència Sanitària format per un equip de metges per atendre qualsevol incident en el camp base. En cas d’accident a un punt remot del recorregut l’organització s’intentarà mobilitzar el més ràpidament possible per poder fer arribar el ferit als serveis mèdics.

Atenció, la Romànic Bike Extrem és una marxa que requereix d’una preparació i condicions físiques importants. La organització recomana a tots/es els/les participants realitzar-se una revisió mèdica complerta i una prova d’esforç previs a la marxa, així com dosificar-se d’acord als propis límits.