COM ARRIBAR

AVITUALLAMENTS

 • En aquests punts podrem trovar avituallamient líquid i sòlid, així com assistència mecànica al Coll de Capsacosta.

  AVITUALLAMENTS RBE33

  • Coll de Capsacosta km 20
  • Coll de la Barcadura km 25
  • Camp de futbol Hostalnou de Bianya km 33 – Veure ubicació

  AVITUALLAMENTS RBE50

  • Coll de Capsacosta km 20
  • Coll de la Barcadura km 25
  • Carretera de la Vall del Bac km 32
  • Coll de la Barcadura km 41,5
  • Camp de futbol Hostalnou de Bianya km 50 – Veure ubicació

CRONOMETRATGE

La organització de la ROMÀNIC BIKE EXTREM, contracta un servei de cronometratge extern a l’organització.

Cada ciclista té assignat un xip que va enganxat al seu dorsal i que s’utilitzarà per a detectar el temps de pas sota l’arc de sortida i arribada.

El ciclista haurà d’anar correctament identificat amb el dorsal que la organització li proporciona.

El cronòmetre comença a comptar des del moment en que el ciclista travesa l’Arc de Sortida i finaliza en el moment en el que creua la línia de meta.

Aquest any el cronometratge serà compartit amb les altres tres proves de la Lliga BTT Garrotxa per a tots aquells que participin en mínim 3 de les proves en la mateixa modalitat.

FOTOGRAFIA

L’organització disposarà de voluntaris realitzant fotografies al llarg del recorregut i així poder-les oferir gratuïtament al web un cop finalitzada la prova. Addicionalment aquesta edició 2023 comptarem amb el servei fotogràfic d’en Pau González i d’en Robin Montalban que igualment us oferirem de forma gratuïta.

S’informarà a través de les xarxes en el moment que les fotografies estiguin penjades tot i que ho podreu veure actualitzat en el propi web quan així sigui.

ASSISTÈNCIA MECÀNICA

Durant la prova tots els avituallaments disposaran de recanvis menors (càmeres de recanvi, lubricant i manxa). Aquest servei serà gratuït gràcies al nostre patrocinador ESPORTS TRIBIKE que donarà suport a totes les proves de la Lliga BTT Garrotxa.
A l’avituallament del Coll de Capsacosta trobareu un mecànic professional d’Esports Tribike que solucionarà qualsevol averia menor que pugui sorgir.

ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

Davant qualsevol emergència disposarem d’un servei d’assistència Sanitària format per un equip de metges per atendre qualsevol incident en el camp base. En cas d’accident a un punt remot del recorregut l’organització s’intentarà mobilitzar el més ràpidament possible per poder fer arribar el ferit als serveis mèdics.

Atenció, la Romànic Bike Extrem és una marxa que requereix d’una preparació i condicions físiques importants. La organització recomana a tots/es els/les participants realitzar-se una revisió mèdica complerta i una prova d’esforç previs a la marxa, així com dosificar-se d’acord als propis límits.